CRM nieuws | ICTberichten.nl - Nieuwsselectie voor ICT beslissers

CRM nieuws

 

Gartner: investeringen in CRM software groeien razendsnel

Gartner signaleert een explosieve groei van investeringen in CRM software, met name voor de customer experience. Er wordt zelfs al meer aan uitgegeven dan aan database management systemen.
Lees verder


Trends in CRM oplossingen volgens Gartner

CRM applicaties moeten snel en flexibel nieuwe businessmodellen kunnen ondersteunen. Wat zijn de belangrijkste trends en hoe spelen de CRM leveranciers daarop in?
Lees verder


Vier tips voor verbetering van de customer performance

Slimme software maakt het mogelijk om klantgedrag real time te volgen en te analyseren. Dat leidt tot verbetering van de customer performance. Vier tips om ervan gebruik te maken.
Lees verder


Nieuwe CRM voor het te laat is

Sommige sectoren kunnen het werk al niet meer aan. Teveel opdrachtgevers, te weinig vakmensen. De lang gehoopte economische groei is prettig, maar stelt ook hogere eisen aan de efficiency van interne processen. Zoals alles rondom klantcontact. Met moderne CRM oplossingen (in de cloud) wordt dat echt eenvoudiger. Bent u eraan toe? Maak dan gebruik van de gratis CRM box.
Lees verder


Data kan sales verder optimaliseren

Sales ontvangt groei- en omzetdoelstellingen van het management. Voor het individueel aansturen van salesmensen is het lastig om de algemene doelstellingen te vertalen naar persoonlijke. Goede data kan hierbij helpen.
Lees dit artikel


Uw sales effectiever (en leuker)

Salesmensen zijn belangrijk. Hun duurste gereedschap is vaak een auto. Maar het belangrijkste gereedschap is een goed CRM systeem. Waar wacht u op? De kosten zijn geen issue meer.
Lees verder


‘Even een CRM pakket aanschaffen’. Niet dus!

Beslissingen over een nieuwe CRM oplossing worden steeds sneller genomen, merken we. Te snel om verstandige keuzes te maken, lijkt het.
Lees verder


Klantdata: dit kunt, moet en mag u ermee

Het belang van klanten hoeft geen betoog, het belang van goede klantdata evenmin. Maar hoe haalt u uit uw klantdata wat erin zit en voldoet u aan de privacyregels? De antwoorden op deze en andere vragen krijgt u tijdens Customer Identity & Customer Data Management congres op 14 november in Rotterdam. Als eindgebruiker kunt u daar gratis naar toe.
Lees verder


Denk aan de grote schoonmaak van uw CRM systeem

Het is een mooie klus voor in de zomerperiode, maar zeker ook voor daarna: het opruimen van uw CRM systeem. Waarom? Omdat u commercieel veel meer kunt halen uit actuele, gestructureerde data. U kunt uw klanten dan weer persoonlijker benaderen en gerichter te werk gaan.
Lees dit artikel


Gebruik CRM software groeit sterk

Volgens Gartner is CRM de grootste softwaremarkt geworden. De groei wordt vooral toegeschreven aan ‘lead management, voice of the customer en field service management’. In Nederland stimuleert de economische groei veel organisaties om te zoeken naar nieuwe CRM software.
Lees dit artikel


 
ERP systemen

Actuele trends in CRM in 2018

ICT informatiecentrum| In 2017 is CRM uitgegroeid tot een waardevolle tool voor het MKB, voor gerichtere communicatie en beter klantrelaties. Mobiliteit in CRM nam toe. Welke nieuwe ontwikkelingen staan ons Lees meer

ERP systemen

Wel of geen mobiel CRM voor uw organisatie?

ICT informatiecentrum| Mobiele CRM toepassingen laten betere resultaten zien, volgens diverse onderzoekers. Waar ligt dat aan en is het ook voor u weggelegd? Mobiel CRM geeft onder meer: Kortere salescyclus Lees meer

ERP systemen

De krachtige status van CRM systemen in 2020

ICT informatiecentrum| Van Rolodex toen naar geavanceerde klanteninformatiesystemen nu: CRM als onmisbare schakel in uw bedrijf. En nog steeds ontwikkelen CRM systemen zich verder. De belangrijkste ontwikkelingen tot 2020: De Lees meer

ICT onderzoek eigen redactie

De markt van CRM systemen

ICT informatiecentrum| Op de markt voor CRM systemen heeft een verrassende verschuiving plaatsgevonden. Meer dan 10 jaar lang heeft Salesforce de koppositie in deze sector stevig in handen gehad. Marketing Lees meer

ICT onderzoek externe bron

Marketing en commerce processen sluiten niet aan

SAP Hybris | Slechts 1 procent van de organisaties heeft een naadloze aansluiting van marketing en commerce processen. De meerderheid (52%) zit midden in de transitie naar een naadloze aansluiting Lees meer