Document management nieuws | ICTberichten.nl - Voor ICT beslissers

Document management, DMS nieuws

 

6 argumenten voor een nieuw DMS

Voor organisaties met veel documenten is het logisch om een up to date document management systeem te gebruiken. Deze 6 argumenten maken een nieuw DMS voor u ook interessant!
Lees verder


Documentbeheer verbeteren

Als documentstromen niet optimaal gaan, ondervinden niet alleen uw medewerkers daar hinder van, het kost u als organisatie ook veel geld. Check in 12 vragen of uw documentbeheer beter kan.
Lees verder


Opslag van documenten blijft een bottleneck

Een derde van de Europese bedrijven heeft problemen met de opslag van papieren documenten, blijkt uit onderzoek. Wat zijn de oorzaken en hoe zijn deze oplosbaar?
Lees verder


Oplossing voor documentbeheer en AVG

Het aantal documenten dat uw organisaties verwerkt, is veel en wordt steeds meer. En dan moet u ook nog eens voldoen aan de privacywet (AVG). Tijd voor een praktische oplossing.
Lees verder


Verdien geld op uw documentstroom

Hoeveel documenten heeft u in uw organisatie? Dat zijn er eerder vele duizenden, dan honderden. Zoals Word en Excel bestanden, beelden, contracten, dossiers, productinfo of tekeningen. Snelle vindbaarheid is belangrijk. Per document moet duidelijk zijn wie deze mag lezen of wijzigen. Goed versiebeheer voorkomt fouten en dubbelwerk. Een document management systeem (DMS) bespaart u tijd, geld en ergernis.
Lees verder


ERP systemen

Top 50 softwareleveranciers

ICT informatiecentrum | Ieder jaar selecteert investeringsbedrijf Main Capital vijftig Nederlandse softwarebedrijven die succesvol zijn en zich opvallend goed ontwikkelen. In de 2016 editie staat evenals in jaargang 2015 het Lees meer