Salestech – Ontvang gratis! - ICTberichten.nl

Salestech – Ontvang gratis!

Salestech – Ontvang gratis!
Bouw de ultieme salesmachine

Wie met moderne technologie zijn sales digitaliseert, bereikt meer klanten, versnelt de verkoopprocessen en verkoopt meer. CRM software speelt hierin een cruciale rol. Maar er is meer. Dit boek vertelt je hoe je stap voor stap met CRM software en andere applicaties de ‘ultieme salesmachine’ bouwt. Een must read voor iedere sales manager, verkoper of marketeer die de volgende stap wil zetten in CRM en sales automation. En daarom nu tijdelijk gratis beschikbaar bij de CRM box.

Salesprocessen digitaliseren steeds verder. In toenemende mate bepaalt de inzet van applicaties en moderne technologie het succes van marketing en sales. Wat betekent dit voor jullie keuze van een CRM systeem? Welke rol moet deze hebben of krijgen? Op welke manier moet je rekening houden met de rol van social media of artificial intelligence bij het bouwen van de ‘ultieme salesmachine’? Dit boek geeft je de antwoorden en vertelt je welke mogelijkheden er zijn je sales beter te organiseren.

Sales en marketing moeten altijd optimaal presteren. Salesmanagers en verkopers hebben targets, voelen de druk om maximaal te presteren en worden verantwoordelijk gehouden voor de omzet en het commerciële succes van de organisatie. Aan ambities is er meestal geen gebrek. Wel aan het gebruik van moderne technologie om die ambities te kunnen waarmaken.

Dit boek laat zien dat je er met alleen de aanschaf van moderne CRM software nog niet bent. Want het gaat ook over hoe je die software gebruikt en welke applicaties verder nodig zijn om je salesprocessen écht te optimaliseren. Om concurrentie voor te blijven en potentiële klanten te blijven overtuigen is meer nodig; een aanpak die beschreven wordt in dit boek.

Als u overweegt nieuwe CRM software aan te schaffen, kunt u het nu tijdelijk gratis ontvangen als onderdeel van de CRM box. Als je overweegt nieuwe CRM software aan te schaffen, kan je het nu tijdelijk gratis ontvangen als onderdeel van de CRM box. Als je het liever koopt, dan kan dat hier.