De krachtige status van CRM systemen in 2020 - ICTberichten.nl

De krachtige status van CRM systemen in 2020

ERP systemen

ICT informatiecentrum|

Van Rolodex toen naar geavanceerde klanteninformatiesystemen nu: CRM als onmisbare schakel in uw bedrijf. En nog steeds ontwikkelen CRM systemen zich verder. De belangrijkste ontwikkelingen tot 2020:

  • De opkomst van voorspellende analyse: predictive analysis. Weten wat er komt, is minstens zo belangrijk als weten wat er was. Het maakt proactieve benadering van klanten mogelijk. Dat gaat standaard bij het CRM horen.
  • Het toevoegen van Kunstmatige Intelligentie aan CRM. Zal nog even duren voor het wordt geïntegreerd vanwege grote complexiteit. Kan specifieke taken van mensen overnemen. Vormt daarmee een belangrijke nieuwe ontwikkeling voor de wat langere termijn.
  • Machine Learning: als aanvulling op Kunstmatige Intelligentie biedt het de mogelijkheid voor een systeem om zichzelf steeds te blijven verbeteren en aanbevelingen te doen op basis van eerdere ervaringen.

Innovatiekracht wordt belangrijker dan ooit en bepaalt wie komt bovendrijven bij de aanbieders. Maakt u gebruik van zo’n winnaar, dan bent u in staat happy customers te creëren.

Bron: BrixCRM

Wilt u meer weten over CRM software? In het boek CRM software van het ICT informatiecentrum leest u meer over actuele en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van CRM software. Wilt u maandelijks op de hoogte blijven van het actuele nieuws rondom CRM software? Meldt u dan aan voor de ICT nieuwsbrief.