CRM software moderniseren | Steeds aantrekkelijker - ICTberichten.nl

CRM software steeds aantrekkelijker om te moderniseren

CRM software steeds aantrekkelijker om te moderniseren

De eenvoudige en weinig flexibele CRM systemen van voorheen, zijn inmiddels ontwikkeld tot moderne online oplossingen die steeds meer kunnen en zeer betaalbaar zijn. Voor organisaties die met CRM nog achterlopen, is overstappen daarom aantrekkelijk. De functionaliteit stemt u af op wat u nodig heeft, de kosten per gebruiker zijn relatief laag, de flexibiliteit is groot, het is eenvoudig om ermee te leren werken en uw salesresultaten zijn erbij gebaat.

Vervangen van oude oplossingen

Voor iedere organisatie die klanten heeft, is CRM software een onmisbaar onderdeel van de bedrijfsvoering. Zelf ontwikkelde oplossingen om klantgegevens bij te houden of het gebruik van Excel voor het verwerken van klantdata (komt nog steeds voor!) is niet meer van deze tijd. Naast het eenvoudig bijhouden van alle commerciële data rond klanten en propects gaat het bij CRM software in toenemende mate om wat u met die data doet (analyses) en hoe u met uw klanten communiceert. Denk daarbij aan social media, stem- en chatgedreven tools of de mobiele beschikbaarheid van klantgegevens voor salesmedewerkers die onderweg zijn. Ook functionaliteit op het gebied van voorspellende analyses gaat een steeds belangrijkere rol spelen en worden aan steeds meer CRM oplossingen toegevoegd.

Onderzoek de meerwaarde van CRM

De CRM box van het ICT informatiecentrum helpt u met uw oriëntatie op nieuwe CRM oplossingen. U krijgt niet alleen informatie over wat er bij een CRM project komt kijken en hoe u dat optimaal uitvoert, maar u kunt ook gebruik maken van de kennis, inzichten en ervaring van onze informatiepartners. Zij praten u graag bij over alle nieuwe mogelijkheden van CRM software, toekomstige ontwikkelingen, kosten en hoe u een CRM project verder aanpakt. Kunt u daarna altijd nog de keuze maken om uw besluit over nieuwe software nog even uit te stellen.


Suggesties om verder te lezen:
Relatiebeheer of administratie in Excel kan echt niet meer (Artikel)
CRM systeem kiezen: let hier op (Artikel)
Waarom mislukken zoveel CRM implementaties? (Artikel)
Alle berichten over CRM software

Gratis voor u beschikbaar:
CRM box Voor iedere organisatie die bezig is of gaat met nieuwe CRM software

Ook interessant
Alle gratis boeken (ICTboekensite.nl)
Alle whitepapers (ICTwhitepapers.nl)