Gratis: uniek boek over software implementeren - ICTberichten.nl

Gratis: uniek boek over software implementeren

software implementeren
Te veel softwareprojecten vallen qua resultaat, planning of kosten tegen. Doodzonde en onnodig. Dit boek vertelt u precies hoe u dreigende problemen tijdig herkent. En hoe u dat gevaar nog net op tijd ombuigt naar succes.

Onderschatting en andere risico’s

Al tientallen jaren houden bedrijven zich bezig met de implementatie van nieuwe bedrijfssoftware. Door de complexiteit en veelzijdigheid van moderne software, koppelingen met andere systemen en het overzetten van data is dat er niet eenvoudiger op geworden. Onderschatting ligt op de loer.

Maar dat is niet enige risico. Interne onenigheid over de te volgen IT koers, veranderingsangst, gebrek aan visie bij het management en te weinig interne IT kennis kunnen goede beslissingen en een probleemloze implementatie in de weg staan. En het ‘vervelende’ daarbij is: u komt de echte problemen daarvan pas tegen als uw project geen weg meer terug kent.

Dit is de oplossing!

Er is dus alles aan gelegen potentiële problemen tijdig te herkennen en in te grijpen voor het te laat is. Precies daarover gaat het boek van het ICT informatiecentrum, dat u gratis kunt ontvangen als onderdeel van één van de onderstaande boxen.

Lezers van grote en MKB organisaties zijn enthousiast over de eyeopeners, waarschuwingen en oplossingen. En over de herkenbaarheid. U ongetwijfeld ook!

Gratis boek

Gebruik daarom de kennis, inzichten, ervaringen en adviezen uit dit boek. Als u bezig bent of gaat met de keuze van nieuwe bedrijfssoftware, ontvangt u het boek gratis als onderdeel van:

ERP box – Als u nieuwe geïntegreerde (administratie, sales, logistiek, enz.) software zoekt.
HRM box – Alles over het vinden en selecteren van HRM oplossingen.
CRM box – Als u nieuwe software zoekt voor betere sales en een klantgerichte organisatie.
WMS box – Complete informatie over warehouse management systemen.
TMS box – Voor de selectie en implementatie van transport management oplossingen
DATA box – Voor organisaties die meer waarde uit hun data willen halen
DMS box – Leidraad bij de keuze van documentbeheer en content management systemen