Nieuw boekje over EMM en het beheer van mobiele apparaten - ICTberichten.nl

Nieuw boekje over EMM en het beheer van mobiele apparaten

ICT boek eigen redactie

ICT informatiecentrum |

Houten, 1 oktober 2015 – Enterprise Mobiliy Management (EMM) is de titel van een nieuwe publicatie van het ICT informatiecentrum. In het boekje geven EMM specialisten uitleg over de steeds grotere noodzaak voor organisaties om het groeiend aantal mobiele devices binnen die organisaties goed te beheren. Zeker nu privé en zakelijke gebruikte apparatuur zich binnen de zakelijke ICT omgeving steeds meer vermengen, is het nodig dat organisaties nadenken over wat dat betekent voor dataveiligheid, privacy, autorisatie, bewaarplicht of de juridische aspecten daarvan. Het boekje is gratis beschikbaar via de ICTboekensite.nl van het informatiecentrum.

Over de inhoud
Iedere organisatie heeft te maken met een toenemend aantal tablets, mobiele telefoons, laptops en andere mobiele apparaten. Veel van die apparatuur wordt in diverse omgevingen en voor verschillende doeleinden gebruikt, ook privé. Internet (WiFi) en bedrijfsnetwerken verbinden de apparatuur. De bescherming van zakelijke en privé data is hierdoor niet altijd meer gegarandeerd. Enterprise Mobility Management is gericht op het bieden van zakelijke ICT oplossingen om het beheer van mobiele apparatuur binnen organisaties optimaal te organiseren. Dit gratis te ontvangen boekje gaat over hoe EMM werkt en welke mogelijkheden dit iedere organisatie biedt.

ICT informatiecentrum
Het onafhankelijke ICT informatiecentrum publiceert sinds 2001 boeken, websites, whitepapers, checklists, gidsen en andere media rondom de toepassing en keuze van bedrijfssoftware en andere zakelijke ICT oplossingen. Jaarlijks maken meer dan 200.000 (mee)beslissers gebruik van deze media bij het opzetten en uitvoeren van hun ICT projecten. Het ICT informatiecentrum is volledig zelfstandig, levert geen ICT producten of diensten en heeft daarom geen enkel belang bij de keuze van ICT oplossingen of leveranciers daarvan.

________________________________________________________________________
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Patrick Houthuijzen
ICT informatiecentrum, Houten
(085) 40 10 218
contact@ictinformatiecentrum.nl
ICTinformatiecentrum.nl