Maak kennis met CIAM op het (kosteloze*) congres op 2 oktober - ICTberichten.nl

Maak kennis met CIAM op het (kosteloze*) congres op 2 oktober

CIAM

Via uw websites, webwinkels of andere online platformen verzamelt u op steeds meer manieren data van en over uw klanten. Zij registreren zich, maken accounts aan, bestellen producten of hebben een andere reden om gegevens bij u achter te laten. Formeel gezien stelt de privacywetgeving (AVG) al eisen aan de manier waarop u met deze klantdata omgaat. Maar uw klanten hebben zelf ook verwachtingen, wensen en eisen met betrekking tot de wijze waarop u hun data verwerkt, beheert en beveiligt. Dit is het terrein van Customer Identity & Access Management (CIAM). Heeft u dit goed op orde, dan beïnvloedt u de klantervaring positief. Ofwel, uw klanten hebben een extra reden om klant van u te zijn.

CIAM congres

Op 2 oktober staat dit thema centraal tijdens het Customer Identity & Access Management congres, dat wordt gehouden in het Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch. Tijdens het congres wordt gekeken naar de techniek en mensen die voor een gedegen CIAM beleid nodig zijn. Naast deze ICT aspecten gaat het congres ook over de proces- en cultuurveranderingen binnen organisaties.

Klanten en klantvertrouwen

Customer Identity & Access Management sluit helemaal aan op de trends en ontwikkelingen rondom actuele begrippen als ‘customer experience’ en ‘customer journey’. Klantvertrouwen wordt daarbij steeds belangrijker. De centrale vraag waarop u tijdens het congres antwoord krijgt, is dan ook: ‘Hoe kan mijn klant op een eenvoudige en plezierige manier zijn weg vinden op mijn platform, terwijl zijn of haar identiteit optimaal beschermd en beveiligd is?’

Aanmelden / inschrijven

U kunt dit interessante congres kosteloos* bezoeken. Vul bij uw inschrijving de relatiecode 9M5544AS in om aan te geven dat u via ICT informatiecentrum komt. Meer daarover leest u op de website van het congres.

*Deelname is alleen kosteloos voor (senior) specialisten werkzaam bij een eindgebruikersorganisatie.