Lees gratis boek - ICTberichten.nl

Lees gratis boek

ICT boek
De (na)zomer biedt bij uitstek de kans om ‘achterstallig kennisonderhoud’ weg te werken. Een goed moment dus om u met een gratis boek voor te bereiden op uw ICT plannen voor het najaar. Als u nu een gratis bedrijfssoftware box aanvraagt, kunt u kiezen welke boek u nog deze zomer wilt lezen.

De zomerperiode biedt gelegenheid voor een beetje afstand van de dagelijkse drukte en iets meer tijd om plannen te maken voor ICT thema’s die wellicht in uw organisatie actueel zijn. Zoals meer klantgerichtheid met een nieuwe CRM oplossing, beter warehouse management met een modern WMS, een efficiënter HR platform, BI voor meer managementinformatie, vervanging van (veel te oude) ERP software, verdere digitalisering, cloud migratie, beter datagebruik of noem maar op.

Welk ICT thema staat op uw agenda?

Als u na de zomer aan de slag gaat met één of meer van deze thema’s en start met het zoeken naar een oplossing daarvoor, kunt u nu alvast een bedrijfssoftware box (of andere box) aanvragen. De gratis (!) bedrijfssoftware box bevat complete informatie over het thema waarover u na de zomer in uw organisatie beslissingen wilt of moet nemen. De box stemmen we af op dat thema, inclusief boeken. Een extra boek kiest u zelf.

Een eyeopener!

Eén boek dat onderdeel is van deze box is sowieso interessant om deze zomer te lezen: ‘Komt een CEO bij de IT dokter’. Een uniek en enorm herkenbaar boek over waarom IT projecten vaak zo moeizaam verlopen. Of – helaas – zelfs helemaal mislukken. Dat hoeft u niet te gebeuren, want hoe u de problemen tijdig herkent en voorkomt, staat er natuurlijk ook in!

Nu aanvragen

De bedrijfssoftware box kunt u gratis aanvragen op ictinformatiecentrum.nl/bedrijfssoftware-box

Een inspiratievolle (na)zomer!