Slimme manier om de beste ICT oplossingen en leveranciers te vinden - ICTberichten.nl

Slimme manier om de beste ICT oplossingen en leveranciers te vinden

ICT selectie 2.0
Een goede (voor)selectie van nieuwe ICT oplossingen of leveranciers is haast onmogelijk als u nog niet met uw project naar buiten wilt treden. En zeker als u ook nog geen zin heeft in opvolging door de sales van leveranciers of consultants.

Het ICT informatiecentrum heeft de oplossing

Vanaf nu kunt u ICT oplossingen, leveranciers en adviseurs vinden en selecteren, zonder dat u, uw bedrijf of uw project bekend worden. Informatie-uitwisseling of vragen stellen, alles gaat anoniem. Pas als u weet dat een leverancier of adviseur een oplossing voor u heeft, legt u persoonlijk contact. U heeft dus zelf het stuur in handen. U wordt niet onnodig lastiggevallen, doseert wat u wel en niet over uw ICT plannen bekend wilt maken en – het allerbelangrijkste – u vindt op een heel comfortabele en effectieve manier de beste oplossing voor uw ICT vraagstuk.

Waarom deze nieuwe oplossing

Al meer dan 21 jaar helpt het ICT informatiecentrum bedrijven met informatie over ICT toepassingen en het selecteren van oplossingen. Onafhankelijk. Wij merken dat – door het strategische belang van ICT toepassingen en de behoefte aan een anonieme oriëntatie – het zoeken naar oplossingen en leveranciers de afgelopen jaren lastiger is geworden. Met deze nieuwe service wordt selectie eenvoudiger en vindt u sneller de ICT oplossing die het best past bij uw organisatie en bedrijfsprocessen.

Interesse?

Vermeld hier uw contactgegevens, dan informeren wij u verder over deze nieuwe service. Als u liever belt, kan dat natuurlijk ook: 030 227 21 20.