Steeds meer tech in HR - ICTberichten.nl

Steeds meer tech in HR

Steeds meer tech in HR
IT oplossingen krijgen steeds meer invloed op de werkzaamheden van HR. En dus ook op het succes daarvan. Bedrijven die nog werken met oude HR technologie laten kansen liggen die eigenlijk benut moeten worden. Het boek HR Tech gaat hierover. Tijdelijk ontvang je dit boek gratis bij de HRM box.

Het digitaliseren van HR taken is inmiddels veel meer dan een digitaal personeelsdossier en het voeren van een online salarisadministratie. Meer dan ooit gaat het om effectieve wervingsprocedures voor nieuwe medewerkers, goed werkgeverschap en het flexibel kunnen inzetten van personeel. Maar ook om het beheersen van loonkosten, het behouden van personeel, talentontwikkeling, hybride (op kantoor en thuis) werken en HR analytics. Voor het goed uitvoeren van al deze taken zijn moderne online HRM oplossingen onmisbaar geworden.

In het boek HR Tech lees je hoe je HR taken in jullie organisatie kunt transformeren naar moderne en door technologie ondersteunde processen. Daarbij gaat het niet alleen over de technologie zelf, maar ook over de sociale en organisatorische aspecten daarvan. De praktische uitleg in dit boek zorgt ervoor dat je de waardevolle kennis en inzichten direct kan toepassen voor jouw organisatie.

Als je overweegt nieuwe HRM software aan te schaffen, kan je dit boek nu tijdelijk gratis ontvangen als onderdeel van de HRM box. Als je het liever koopt, dan kan dat hier.

Ontvang GRATIS via de HRM box

Lees verder