Het succes van 'Komt een CEO bij de IT-dokter' - ICTberichten.nl

Het succes van ‘Komt een CEO bij de IT-dokter’

Het succes van 'Komt een CEO bij de IT-dokter'
In augustus verscheen weer een nieuwe druk van het boek ‘Komt een CEO bij de IT-dokter’, geschreven door de ervaren IT specialist Wolter Toet. Sinds het ICT informatiecentrum in 2019 uitgever werd van dit boek, is het gelezen door vele duizenden beslissers en betrokkenen bij IT projecten, vooral rond de thema’s ERP, CRM en WMS. Maar ook voor andere thema’s, zoals HRM, DMS of TMS software, is het een veelgelezen en goed toepasbaar boek. Opvallend is dat er bijna uitsluitend positieve reacties op dit boek te horen zijn. Op basis van deze reacties en de reviews voor dit boek blijken dit de factoren die het enthousiasme over dit boek verklaren:

  • Herkenbaar – Zonder dat het ‘open deuren’ zijn, komen in het boek situaties voor die iedereen herkent. De valkuilen, oogkleppen, gebrek aan medewerking, ondeskundigheid en eigenwijsheid die veranderingen in de IT van een bedrijf vaak in de weg staan, worden helder en onomwonden in kaart gebracht. Kent u alle valkuilen en factoren die tegenwerken, dan kunt u deze tijdig aanpakken.
  • Praktijkgericht – Over de theorie van organiseren en automatiseren is genoeg geschreven. Over de impact op de organisatie van bijvoorbeeld een ERP project, veel minder. Iedereen die bezig is met nieuwe ERP, CRM of anders bedrijfssoftware kan de kennis en inzichten van dit boek moeiteloos projecteren op zijn of haar eigen organisatie en IT projecten.
  • Relevant – Je merkt dat het boek geschreven is door iemand die al jaren ervaring heeft met het aansturen van softwareprojecten bij grote en minder grote organisaties. Het boek is to the point, de voorbeelden zijn treffend en hoofd- en bijzaken worden duidelijk gescheiden.
  • Toegankelijk – In het boek worden complexe zaken eenvoudig uitgelegd. Iedereen die betrokken is bij een IT project kan de tips, adviezen aan aanwijzingen daarom lezen en direct begrijpen. Ondanks dat het woord CEO in de titel voorkomt, is het zeker geen boek specifiek voor CEO’s. Het is voor iedereen interessant, ook voor DGA’s in het kleine MKB. Het boek is inhoudelijk van niveau, maar wel geschreven in gewone, begrijpelijke taal.
  • Mooi vormgegeven – Het boek is fris, modern en overzichtelijk vormgegeven met leuke en duidelijke illustraties. Het serieuze onderwerp krijgt zo een luchtige presentatie.
  • Authentiek – Het is geen boek waar de oude wijn in nieuw zakken gaat, maar een deskundige visie die niet eerder op deze manier is uitgewerkt en beargumenteerd. En die volledig gebaseerd is op de praktijk van een IT specialist, met een uitgesproken mening over dat projecten écht niet zo vaak hoeven te mislukken.
  • Gratis beschikbaar – Wat natuurlijk ook een rol speelt bij het positieve beeld van het boek is het feit dat het gratis verkrijgbaar is voor organisaties die met een softwareproject aan de slag gaan.
Interesse?
  • U kunt het boek gratis ontvangen als onderdeel van een ERP box, CRM box of andere bedrijfssoftware box.
  • Als u het boek wilt kopen, kunt u het telefonisch bestellen bij de servicedesk van het ICT informatiecentrum: 085 40 10 218.