De kracht van e-HRM - ICTberichten.nl

De kracht van e-HRM

ERP systemen

ICT informatiecentrum|

Ondanks het massaal inzetten van e-HRM heeft het niet de onverdeelde aandacht van de belangrijkste betrokkenen. Er is veel meer uit te halen. Wanneer HRM een strategische rol wil spelen in de organisatie, moet dat echter wel gaan gebeuren.

De wereld om ons heen wordt steeds meer digitaal. Dat betekent ook iets voor HRM, zeker nu alles beschikbaar is in de cloud. HRM-activiteiten moeten in veel gevallen omgezet worden naar e-HRM activiteiten.

Het nut van e-HRM

  • e-HRM creëert overzicht, gemak en efficiency in het werk, en inzicht in elke medewerker. Daarmee haalt u het beste uit uw mensen. En zonder mensen geen innovatie.
  • e-HRM leidt tot minder administratieve druk, meer focus op strategische vraagstukken en meer waardevolle managementinformatie.

Bron: Driessen

Meer over HRM software en de succesfactoren en valkuilen van HRM selectie, leest u in het gratis boekje HRM software selectie van het ICT informatiecentrum. Wilt u maandelijks op de hoogte blijven van al het laatste nieuws rondom HRM software? Meld u dan aan voor de ICT nieuwsbrief.