Belangrijke ICT lessen voor groeiende bedrijven - ICTberichten.nl

Belangrijke ICT lessen voor groeiende bedrijven

Als u leiding geeft aan een sterk groeiend bedrijf, dan weet u dat uw organisatie op allerlei vlakken mee moet groeien. Dat valt niet mee, zeker niet als u de fase van startup net voorbij bent. Juist bij een snelle ontwikkeling ontstaan meerdere ‘groeipijnen’ en bestaat het gevaar dat uw organisatie in korte tijd net zo log en lomp wordt als de organisaties die u in de fase daarvoor met succes versloeg.

Lees dit boek

Groeit uw organisatie snel en roept alles in u dat het hoog tijd is dat uw organisatie zich aanpast of voorbereidt op de nieuwe werkelijkheid, leest u dan het boek ‘De scale-up blueprint’ van Tony de Bree. In vlot leesbare bewoordingen schetst hij alle facetten van een gezonde groei en de maatregelen die u daarvoor moet treffen. Het boek gaat over aanpassingen van uw businessmodel, uw verdienmodel, marketing, sales, personeel en de bedrijfsprocessen die nodig zijn om uw organisatie wendbaar, aantrekkelijk en succesvol te houden. Want vanzelf gaat dat niet.

ICT doorslaggevend

Hoewel het boek zeker niet specifiek over ICT gaat, wordt wel telkens de rol benadrukt die ICT kan en moet spelen in de groeiende organisatie. En daar is de auteur duidelijk over: moderne ICT oplossingen zijn essentieel. Alleen dan kunt u steeds sneller, beter en goedkoper steeds meer klanten bedienen en aan u binden. Combineert u moderne ICT met het voorkomen en reduceren van interne en externe verspilling van geld, tijd en energie, dan heeft u een eerste belangrijke stap naar succesvolle groei gezet. Een inspirerend boek met heel veel herkenbare voorbeelden uit de praktijk!

Vraag NU gratis aan!

Het ICT informatiecentrum geeft enkele exemplaren van dit boek gratis weg. Heeft u daar interesse in, vul dan hier uw naam en bedrijfsnaam in. Nog beter is het als u ook de reden van uw gratis aanvraag vermeld, bijvoorbeeld omdat u bezig gaat met een CRM of ERP project. Dan kunnen wij u wellicht ook direct gratis voorzien van aanvullende informatie. U ontvangt het boek binnen twee weken en uiteraard zolang de voorraad strekt.