Boekje over ICT en voorraadbeheer - ICTberichten.nl

Boekje over ICT en voorraadbeheer

ICT boek eigen redactie

ICT informatiecentrum |

Met als titel ‘Voorraadbeheer, hoe ICT oplossingen u kunnen helpen bij het effectief en efficiënt beheren van uw voorraad’ publiceert het ICT informatiecentrum een boekje in de reeks over de keuze en toepassing van bedrijfssoftware. In deze uitgave lezen organisaties die het beheer van hun magazijnen en voorraden willen optimaliseren, hoe moderne software daarbij kan helpen. ‘Voorraadbeheer’ kan gratis aangevraagd worden op ICTboekensite.nl, het boekenoverzicht van het ICT informatiecentrum.

Over de inhoud
Voorraadbeheer hinkt op twee gedachten. Het aanhouden van grote voorraden is goed voor leveringsbetrouwbaarheid en klantenservice, terwijl uit oogpunt van kosten en ruimte gestreefd wordt naar zo klein mogelijke voorraden. Voor het bereiken van een optimum biedt steeds meer software een oplossing, waaronder voorraadbeheersystemen (warehouse management systemen, WMS), ERP software of supply chain management software. In dit gratis beschikbare boekje geven specialisten op het gebied van voorraadbeheer vanuit verschillende invalshoeken hun visie op dit thema, benoemen zij de knelpunten en oplossingen.

ICT informatiecentrum
Het onafhankelijke ICT informatiecentrum publiceert sinds 2001 boeken, websites, whitepapers, checklists, gidsen en andere media rondom de toepassing en keuze van bedrijfssoftware en andere zakelijke ICT oplossingen. Jaarlijks maken meer dan 200.000 (mee)beslissers gebruik van deze media bij het opzetten en uitvoeren van hun ICT projecten. Het ICT informatiecentrum is volledig zelfstandig, levert geen ICT producten of diensten en heeft daarom geen enkel belang bij de keuze van ICT oplossingen of leveranciers daarvan.