ICT informatiecentrum - ICTberichten.nl

ICT informatiecentrum

ICTberichten.nl is een website van het ICT informatiecentrum. Zonder enig belang bij de uiteindelijke keuze, bieden wij kennis en informatie over de toepassing en selectie van IT oplossingen en leveranciers. In 2001 ontwikkelden wij met CRMsystemen.nl het eerste informatieplatform over bedrijfssoftware. Met de CRM box introduceerden wij het eerste informatiepakket over softwareselectie. Sindsdien is het ICT informatiecentrum marktleider in de publicatie en distributie van nieuws en informatie over tal van ICT oplossingen en leveranciers.

Jaarlijks maken meer dan 200.000 beslissers en betrokken bij IT projecten gebruik van de boeken, whitepapers, informatiepakketten, websites, publicaties, whitepapers en andere media. Het ICT informatiecentrum is volledig zelfstandig en niet verbonden aan enige belanghebbende in de ICT markt.

Meld u aan voor de ICT nieuwsbrief

De ICT nieuwsbrief informeert u over relevant ICT nieuws, nieuwe gratis boeken, de meest interessante whitepapers, events en andere media over de belangrijkste ICT thema’s. Bedoeld voor iedereen die betrokken is bij ICT keuzes en beslissingen.

Ik geef het ICT informatiecentrum toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken voor toezending van de ICT nieuwsbrief. De toezending kan ik op ieder moment weer stopzetten.