Boekje over ERP oplossingen Microsoft Dynamics AX en NAV - ICTberichten.nl

Boekje over ERP oplossingen Microsoft Dynamics AX en NAV

ICT boek eigen redactie

ICT informatiecentrum |

In het nieuwe boekje ‘Microsoft Dynamics AX en NAV’ geeft het ICT informatiecentrum een overzicht van factoren die de keuze bepalen tussen deze ERP oplossingen en hoe beide optimaal worden toegepast in de praktijk. Al vele jaren behoren Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics NAV tot de meest gebuikte ERP software. Voor veel organisaties die nieuwe software overwegen, staan de producten op de longlist. Het boekje is in gedrukte vorm of als e-book gratis beschikbaar op ICTboekensite.nl, het boekenoverzicht van het ICT informatiecentrum.

Over de inhoud
Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics NAV zijn ontstaan uit de zelfstandige pakketten Axapta en Navision, die Microsoft in 2002 toevoegde aan haar portfolio van bedrijfssoftware. In dit boekje vertellen kennispartners van het ICT informatiecentrum in diverse artikelen over de belangrijkste eigenschappen van Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics NAV. Aan de orde komen de verschillen tussen AX en NAV, de specifieke eigenschappen die het gebruik voor grote of juist kleine organisaties interessant maakt, de verschillen in kosten en de beste keuze voor bedrijven die internationaal werken. Ook vertelt het boekje hoe bedrijven met AX en NAV in de praktijk werken, tegen welke problemen zij daarbij kunnen aanlopen en wat de oplossingen daarvoor zijn. Het boekje is daardoor met name informatief voor organisaties die de keuze van Microsoft Dynamics AX of Microsoft Dynamics NAV overwegen.

ICT informatiecentrum
Het onafhankelijke ICT informatiecentrum publiceert sinds 2001 boeken, websites, whitepapers, checklists, gidsen en andere media rondom de toepassing en keuze van bedrijfssoftware en andere zakelijke ICT oplossingen. Jaarlijks maken meer dan 200.000 (mee)beslissers gebruik van deze media bij het opzetten en uitvoeren van hun ICT projecten. Het ICT informatiecentrum is volledig zelfstandig, levert geen ICT producten of diensten en heeft daarom geen enkel belang bij de keuze van ICT oplossingen of leveranciers daarvan.